enkelt-header-banner

Specifikation, klassificering og funktion af centrifugalrør

IMG_1212

Centrifugerørets rolle er at holde de adskilte prøver, når centrifugen behandler prøver.Det er en uundværlig ting, når centrifugen bruges til adskillelse.Centrifugerøret er opdelt i mange specifikationer.Lad os tage dig til at vide.

Først og fremmest kan centrifugalrør opdeles i plast centrifugalrør, glas centrifugalrør og stål centrifugalrør i henhold til deres materialer.Polypropylen (PP) er det almindelige materiale i plastikcentrifugalrør Polyethylen (PE), polycarbonat (PC) osv. Dens fordel er, at den er gennemsigtig eller gennemskinnelig, dens hårdhed er lille, og den kan udtage prøver ved punktering.Defekterne er lette at deformere, dårlig korrosionsbestandighed over for organiske opløsninger og kort levetid.Polypropylen (PP) er det bedste materiale i plast centrifugerør, så vi forsøger at bruge PP, når vi vælger plast centrifugerør

Ved brug af glascentrifugerør skal centrifugalkraften reduceres så meget som muligt, og gummipuder bør polstres for at undgå brud på centrifugerørene.Glascentrifugerør bruges generelt ikke i højhastighedscentrifuger.

Stålcentrifugalrøret har høj hårdhed, ingen deformation, varmebestandighed, frostbestandighed og kemisk korrosionsbestandighed.Det er også meget brugt, men korrosion af kemiske stoffer bør så vidt muligt undgås.

For det andet, afhængigt af centrifugerørets kapacitet, kan det opdeles i følgende typer: mikrocentrifugerør, generelt 0,2 ml, 0,65 ml, 1,5 ml og 2,0 ml centrifugerør;Almindelige centrifugerør, generelt 15 ml og 50 ml centrifugerør;Et stort antal centrifugerør, generelt 250 ml og 500 ml centrifugerør, og centrifugerør større end 250 ml kan også kaldes centrifugeflasker.

For det tredje kan den i henhold til bundens form opdeles i konisk centrifugalrør, rundbundet centrifugalrør og fladbundet centrifugalrør, hvoraf det koniske centrifugalrør er det mest almindelige.

For det fjerde er der centrifugalrør med hætte og centrifugalrør med skruelåg, afhængigt af dækslets lukketilstand.Typen med låg bruges ofte til mikrocentrifugalrør, og skruelåget bruges ofte til centrifugalrør med stor kapacitet eller centrifugeflasker.


Indlægstid: Sep-02-2022